Corona virus: Klik hier voor updates over opleidingen, evenementen en workshops.

Landelijke OR dag

Kracht en invloed 

 

Jaarbeurs Utrecht

 

Direct inschrijven >

 

In deze onzekere tijden vinden allerlei grote veranderingen plaats in de organisatie.  Gezien deze ontwikkelingen is de OR nu belangrijker dan ooit.

 

Hoe creëer je als OR meer invloed op de besluitvorming? Hoe zet je jouw OR nog verder in zijn kracht? En hoe vergroot je jullie invloed binnen de organisatie? 
Daarmee gaan we deze dag met elkaar aan de slag.

Kom beter voorbereid aan tafel met impact en overtuigingskracht!
 

 

Met topspreker Rick Koster

Rick is dé expert op het gebied van verandermanagement en samenwerken. Vol humor en interactie laat hij je zien hoe je als OR je invloed vergroot en met welke krachtige trucs je meer impact  krijgt.

 

Bepaal je eigen programma

Tijdens interactieve sessies ga je met elkaar aan de slag. Je kiest zelf welke sessies voor jouw interessant zijn. Verstevig je vaardigheden, ontwikkel je kennis en vergroot zo jouw impact en invloed. 

 

Beoordeeld met een 8!

Deze dag voorziet elk jaar or-leden van nieuwe inspiratie. Dat wordt steeds beloond met een hoge beoordeling. In 2019 beoordeelden de ca. 400 bezoekers de dag met maar liefst een 8!

Schrijf je nu in!

 

 

Reacties deelnemers

 

"Deze landelijk OR dag is voor ieder OR-lid aan te raden; je ontmoet mensen die met dezelfde idealen dezelfde thema's dienen te behandelen en daarbij vaak dezelfde obstakels tegen het lijf lopen."
(Voorzitter OR, Gemeente Katwijk)

 "De Landelijke OR-dag, een evenement waar je door uitgebreide informatie de juiste inzichten krijgt in jezelf, je rol binnen de OR en de rol van de OR binnen de organisatie. Fijne presentaties, die naast het bieden van verheldering zeker de ruimte geven om al je vragen te stellen. Top!"
(Studiebegeleider, NTI)

"De landelijke or dag geeft inzicht wat er speelt in de medezeggenschap. Tijdens het Event krijg je tips en trucs om je betrokkenheid in de medezeggenschapsraad te vergroten." (Projectsecretaris, gemeente Woerden)

"Strak georganiseerd, goede en werkbare info. Inspirerende sprekers en een lekker creatieve afsluiting. Erg de moeite waard"
(OR lid, Gemeente Deventer)

Inschrijven

 

 

De beste praktijkdocenten voor u:
 

Rick Koster

Trainer, coach en spreker op het gebied van persoonlijke kracht en invloed
Joost van Mierlo

Joost combineert zijn praktijkervaring als advocaat met onderzoek op het gebied van medezeggenschap
Maaike de Jong

Advocaat  bij  Workx advocaten 

 

 

 

 

 

 

In samenwerking met: